Sorte træterrasser – elegante og stilfulde

02 marts 2021 Astrid Pedersen

Skal næste sommerferie holdes hjemme i familiens have? Så bør du overveje at investere i en lækker og vel udført træterrasse.

Hvorfor skal jeg få bygget en træterrasse til min bolig?

Måske tænker du at familien indtil videre har klaret sig fint med at nyde udelivet i haven uden behov for en terrasse. Men her skal du tænke på at der er mange fordele ved at få opført en træterrasse.

Med en træterrasse har du et solidt underlag under såvel grillen som havemøblerne hvilket gør det en del sjovere at nyde dagens måltider i det fri. En træterrasse kan ydermere give dig en flottere udsigt samt flere lyse timer i døgnet hvis den er hævet i niveau. Og så vil en professionelt udført træterrasse, som passer perfekt til din bolig, kunne udgøre et stort økonomisk aktiv for denne i forbindelse med et fremtidigt salg.

Hvem kan hjælpe mig med at opføre en sort terrasse?

En træterrasse behøver ikke at være naturligt træfarvet selv om dette er meget populært. Det kan sagtens lade sig gøre at få fremstillet en træterrasse med en bejdsning som enten er flere toner mørkere end træværkets oprindelige favre nuance eller – hvilket er meget udbredt – helt sort. En sort terrasse kan udgøre en flot kontrast til et hvidkalket hus eller en bygning udført i kalksandsten – eller komplettere et sortmalet træhus.

For tømrermester Andreas la Cour er arbejdet med opførelse af en sort træterrasse absolut ikke uvant. Andreas la Cour er manden bag Kun Terrasser ApS som er et dansk tømrer firma med speciale inden for konstruktion og opførelse af eksklusive terrasser, særligt designet til hver enkelt bolig.

Kun Terrasser ApS står bag en lang række smukt udførte træterrasser i Nordsjælland og Odsherred. Du kan se eksempler på træterrasser fra Andreas la Cours hånd i billedgalleriet på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder