Prioriter korrekt med blandt andet Office 365 kurser

By:

Lad os sige, at du har undersøgt, hvad der findes af Office 365 kurser og så opdager, at nogle af de mest førende på området er 4D.dk, så du booker dig ind på sådan et kursus.

Så lægger du måske mærke til, at de også udbyder kurser i andre programmer og lignende, som du godt kunne tænke dig også at blive klogere på; og efter det første kursus i Office 365 var overstået, kunne du godt mærke, at her ville du føle dig godt hjemme til at modtage undervisning, du rent praktisk kan bruge.

Så du booker dig måske op til flere kurser, måske endda mange, og nogle overlapper hinanden.

Dette kan ske, fordi man i skyndingens begejstring ikke tænker over, hvad man ellers skal klare i hverdagen, holde styr på og evne at kunne overskue generelt.

Man glemmer at prioritere korrekt, og måske ender man ligefrem med at tage kurser andre steder og i samme emner, fordi man bare vil tilrane sig så meget viden, som det overhovedet er muligt.

Lad være med det.

Husk på, du kun er et menneske, og selvom det hele hos 4D.dk kan se så spændende ud at deltage i, så er det bedre, at du fokuserer på et enkelt kursus i noget specifikt, før du tager det næste, og så må der gerne lige gå lidt tid, inden det næste finder sted, så den foregående lærdom kan nå at bundfælde sig.

Du bliver ikke klogere af mange informationer på kort tid, hvis du ikke har overskudet til at fokusere på dem, når det vitterligt gælder, og du sidder til kurserne, end når du bare sidder derhjemme og tilmelder dig en hel masse.

Brug tiden fornuftigt på at koncentrere dig om et enkelt kursus, så du kan fordybe dig i et enkelt emne og afprøve, så du føler dig hjemme i det, før du springer ud i noget nyt.