Oplys dine ude områder med LED strips

06 oktober 2021 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Har du nogle udeområder, hvor du har svært ved at få lys nok? Det kan for eksempel være dit skur, din carport eller din garage. Der vil det være besværligt at skulle til at trække flere ledninger og sætte lamper op, på den anden side er det også rigtig rart for dig, at du har mere lys derude. 

For at slippe for, at du skal til at sætte flere lamper op, kan du brug LED strips. De skal bare klistres op. Derefter er der klar til brug. Nemmere kan det altså ikke blive. Du kan få LED strips i neutral og med farve. Du kan også få nogle, der skifter farve. Hvis du gerne vil skabe en bestemt stemning med lyset, kan du altså gøre det. Det kan for eksempel være til jul eller halloween. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe LED strips, er på webshoppen mrperfect.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for LED strips. Dem, du vælger til udendørsbrug, bør selvfølgelig være vandtætte. Læs mere på https://mrperfect.dk/16-led-strips 

Kontroller dine LED strips med en fjernbetjening

Måske er du lidt i tvivl om, hvordan du skal gribe det med at have LED strips an. Skal du så ud i haven og slukke dem, inden du går i seng? Det er der jo ingen, der har lyst til. Heldigvis kan du få nogle, som du kan styre med en fjernbetjening. På den måde behøver du ikke at gå ud i regnen for at slukke lyset. 

Ved at bruge fjernbetjeningen kan du også ændre farven på lysene. Hvis du gerne vil skifte stemning, kan du altså gøre det. Det kan være, at du gerne vil dæmpe lysene om aftenen, når alle er kommet hjem. Indtil de kommer hjem, kan det være rart at have et klart hvidt lys, så det er nemt at sætte sin bil eller cykel. Senere kan du vælge en mere dæmpet tone eller skifte farven. 

Flere Nyheder