Mangler du en dygtig blikkenslager?

By:

Står du overfor at skulle have renoveret badeværelset? Har du en utæt hane eller rør et sted? Trænger din afløb til at blive renset? Eller skal du have installeret nyt toilet, vandhane, varmepumpe eller bare sat en ny håndvask op? Så kan det godt betale sig at ringe til en blikkenslager. Så kan du få udført opgaven på både sikker og lovlig vis. 

5 gode grunde til at ringe efter en blikkenslager

Der er stort set aldrig nogen god grund til at give dig i kast med hjemmelavede og ulovlige vvs-installationer på badeværelset. Nogle ting kan du selvfølgelig godt selv lave, når du skal renovere badeværelset, men de mere tekniske ting er en god idé at holde sig fra og i stedet kontakte en blikkenslager. Det er der flere grunde til:

1. Blikkenslageren får lavet installationer på korrekt og lovlig vis

2. Blikkenslageren kan lave installationer, som måske sparer dig for penge

3. Blikkenslageren har den rette ekspertise til at udføre opsætning af nye ting som vask, blandingsbatteri, wc på korrekt og forholdsvis hurtig vis.

Øens Blikkenslager hjælper dig godt videre

Øens Blikkenslager på Sjælland tilbyder både udførsel af VVS-opgaver samt salg af forskellige VVS-produkter. Firmaet kører ud på hele Sjælland og hjælper med alt fra:

– Badeværelsesrenovering

– Installation af produkter på badeværelse

– Installation af gulvvarme eller varmekilder som varmepumpe, radiatorer eller pillefyr

– Opsætning af nye tagrender, inddækning mm.

– Salg af forskellige sanitetsprodukter som håndvask, toilet, brusebatteri mm.

– Rensning af afløb mm. 

Øens Blikkenslager har mange års erfaring i branchen og derfor stor ekspertise inden for faget. De ved lige, hvordan de skal installere dine produkter og optimere din vand- eller varmeforbrug. De helt rette installationer kan nemlig spare dig for penge. Det gælder både på installationer på badeværelset eller i resten af huset, f.eks. varmekilden. 

Vil du vide mere om Øens Blikkenslager? Læs meget mere om denne blikkenslager på deres hjemmeside. 

Posted in: blikkenslager