Mad ud af huset – det perfekte traktement

21 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal maden til din næste festlige sammenkomst være helt perfekt? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset.

Hvorfor skal jeg bestille mad ud af huset i stedet for selv at lave mad?

Måske tænker du at det er overkill med mad ud af huset til din fest. Især når du selv er glad for at lave mad og sagtens kan fremstille op til flere lækre og velsmagende retter.

Men her skal du tænke på at festmad er noget helt andet end den mad du serverer til daglig. Først og fremmest skal du overveje den volumen af mad der skal tilberedes. Skal der inviteres meget mere end ti til femten gæster skal du ud og købe ind i stor stil.

Du skal sørge for at råvarer og ingredienser kan opbevares på forsvarlig vis. Dette kan godt være op ad bakke hvis din bolig er udrustet med et standard køkken indeholdende ditto køle og fryse faciliteter.

Du skal regne med at pukle i mange timer i køkkenet. Faktisk bør du belave dig på at bruge flere dage op til festen på at tilberede mad til de mange gæster – og du kan oven i købet risikere at skulle bruge selve dagen på at svede over et komfur.

Med mad ud af huset slipper du for disse bekymringer og alt besværet. Du skal blot bestille den ønskede menu eller de anretninger du godt kunne tænke dig. Og så er det bare at afvente leveringen af din bestilling.

Lad Kokken og Jomfruen forestå levering af mad ud af huset til din fest

Du kan til dette formål vælge at alliere dig med det kendte danske catering firma Kokken og Jomfruen. Kokken og Jomfruen har igennem mange år serviceret danske fest arrangører med lækker mad ud af huset. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

 

Flere Nyheder