Italiensk måneskin i køkkenet

22 maj 2019 Pia Søgaard
Italiensk måneskin i køkkenet

Som en italiensk måne skinner det smukke Glo Ball S2 fra Flos over dit spisebord, i dit køkken eller ved sofaen. Det enkle, men lækre italienske design er på én gang klassisk og moderne, og så kan du hænge den fine lysende kugle overalt.

Brug lyset i hjemmet

Månen er dragende, fordi den lyser i mørket – hængende lamper i hjemmet har samme funktion: De tiltrækker blikket! Den runde, lysende, hvide kugle, der udgør Flos Glo Ball S2 lampen fungerer både alene og sammen med flere af slagsen. En klynge af de populære pendelkugler fra Flos kan skabe en imponerende belysning i trappeopgangen eller tilsammen udgøre et skulpturelt indslag i hjørnet af den store stue. Tilslut gerne en lysdæmper, så du har mulighed for effektivt arbejdslys under madlavningen og hyggebelysning under spisning. Brug lampen der, hvor du vil gøre rummet større, og afprøv forskellige lystoner: Hvidt, gulligt eller rødligt.

Vælg en klassiker

Flos Glo Ball S2 er en elegant og samtidig praktisk klassiker, som matcher enhver indretning. Diskret, hvis du ønsker en enkel, men effektiv belysning over køkkenbordet, når du arbejder. Markant, hvis du gerne vil give spisebordsarrangementet et pust af moderne elegance. Lampens klassiske aspekt ligger i designet, der er enkelt, let genkendeligt og anvendeligt overalt. Både unge og ældre kender og elsker den runde lyskugle, der matcher den moderne såvel som den mere traditionelle indretning – og alt ind i mellem. Det moderne aspekt i lampen ligger i de mange ophængningsmuligheder: Den traditionelle og klassiske løsning er at hænge en enkelt eller to af Flos Glo Ball S2 lamper lige højt over spisebordet eller køkkenbordet. En mere vovet og moderne ophængning er at bruge lamperne som hængende natlamper ved sengen eller som lavthængende hjørnebelysning ved siden af sofaen. Du køber med andre ord en klassiker, men bestemmer selv stilen med ophængningen.

Flere nyheder