Hvad kan man bruge Epoxy Resin til?

29 september 2021 Steffen Hansen

Du har sikkert hørt om Epoxy Resin på et eller andet tidspunkt, men hvad kan man egentlig bruge det til? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Epoxy Resin er blevet et populært middel at bruge i forskellige kreative situationer.

Epoxy er en slags superlim, der gør, at det materiale du smører det over på, bliver godt bundet sammen. Resin betyder harpiks på engelsk, og giver også en god klisterevne, samt en smuk glasklar udseende. Det er efterhånden blevet et middel, som mange bruger til diverse ting. Dem kan du læse i nedenstående punkter.  

1. Til garagen

Epoxy Resin er godt at bruge, hvis du har en garage eller noget lignende. Hvis du gerne vil have, at dit gulv i din garage ikke har mærker efter diverse tabt værktøj eller søm, så kan du give dit gulv en omgang med Epoxy Resin. Så får du flotte gulve, der ikke ser frygtelige slidte ud. 

2. Til din båd

Har du et træbåd, så bør du virkelig overveje at bruge Epoxy Resin til behandlingen af din båd. Fordi det giver denne superbeskyttende effekt, kan du vedligeholde din båds flotte udseende. Epoxy Resin kan fikse revner, knaster eller skrammer, som din båd har påtaget sig efter sine mange ture ude på åben vand. Det giver et flot finish og din gamle båd kan pludseligt komme til at se helt ny ud igen. Du kan læse mere om, hvordan du kan bruge Epoxy Resin til din båd på følgende link: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/resin-klar-epoxy-lak-1694/ 

3. Til dit spisebord

Der er mange, der erhverver sig et smukt træbord til sit hjem. Men ligesom alt andet træ, så skal det naturligvis holdes ved lige. Med Epoxy Resin kan du få et bord, der ser smukt ud hele tiden og som kan stå imod diverse madrester, rødvinspletter eller lignende. Du kan forhøre dig ved forhandlere af Epoxy Resin, hvordan du opnår en fuld effekt, uden at komme til at lave fejl. 

Flere Nyheder