Har du prøvet nogle af de mange sjove pokervarianter, der findes?

By:

Hvis du har prøvet at spille poker, har du sikkert prøvet at spille Texas Hold’em. Det er et af de mest populære pokerspil i øjeblikket og derfor det, som de fleste forbinder med poker. Der findes dog også en lang række andre former for spil, som det kan være sjovt for dig at tjekke ud. Nogle af dem har lige som Texas Hold’em et stort fokus på, at du skal bluffe dine medspillere. Andre bygger mere på held. Dermed er der faktisk et pokerspil til dig, lige meget hvilken type spiller du er. Det handler derfor bare om, at du kommer i gang med at undersøge dine muligheder. 

Et af de anderledes pokerspil, der ikke er lige så mange, der giver sig i kast med at spille, er Red Dog Poker. Det handler udelukkende om held, hvilket er perfekt for nogle, men superirriterende for andre. Det kommer helt an på, hvilken form for spiller du er. 

I spillet får du to kort, og du skal bette på, hvor langt der er mellem de to kort. Er der et kort imellem, to eller flere? Ligger kortene lige ved siden af hinanden, får du lov til at spille et nyt spil. Det er dermed virkelig simpelt for dig at spille. 

En anden sjov pokervariant er Pai Gow Poker. I denne variant af poker er der altid en tom plads ved bordet, som der stadig bliver givet kort til. Du kan nu spille på, hvordan denne hånd, der kaldes dragehånden, kommer til at klare sig. Du har selv to hænder, som du skal arrangere, så de giver den bedst mulige pokerhånd. Du kan derfor både spille på dragehånden og dine egne to hænder. 

Vil du læse mere om flere sjove pokervariationer, kan du gøre det på fun-games.dk. Der kan du finde regler, strategi og gode råd til en lang række forskellige former for spil.  

Posted in: spil blog