Genskab dit smukke lyse gulv med en professionel gulvafslibning

By:

Er dit sæbe behandlede trægulv gået hen og blevet lidt flosset og gråt i overfladen – eventuelt mærket med ridser skrammer og pletter rundt omkring? Så er det et tydeligt tegn på at gulvets beskyttelse er ved at være slidt bort.

Når et trægulv bliver behandlet med sæbe vil der danne sig en beskyttende hinde i de øverste lag af træværket. Dette sker når den fede sæbe skures ned i gulvet og derved mætter de overfladiske fibre, så de bliver modstandsdygtige over for daglig slitage.

Samtidig vil gulvets overflade blive lysnet og til flere nuancer og samtidig blive skinnende og silkemat, med et smukt, hvidligt skær. Den beskyttende sæbe hinde vil give gulvet smuds og væske afvisende egenskaber, som gør at støv og spildte væsker blot kan fjernes med en fugtig klud.

Gulvets overflade vedligeholdes ved hyppig og grundig vask med sæbe spåner, som forstærker og genopbygger sæbe hinden. Forsømmes denne gulv vask blot et par uger i træk kan sæbe hinden forsvinde, og så vil gulvet atter være udsat og sårbart. Spildte væsker vil suges op i træværkets fibre og danne grimme skjolder, og støv og snavs, som trædes ned i gulvbrædderne vil ligeledes aflejre sig heri og give anledning til grimme grålige slidspor. Ingen af disse skønhedspletter lader sig fjerne ved almindelig gulv vask.

Når dit gulv således ikke bliver pænt af at blive vasket, er det på tide med en grundig og effektiv gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning?

Det kan på det kraftigste anbefales at du overlader gulvafslibning og efterbehandling til en professionel gulvmand. Uanset hvor i landet du er bosat vil du kunne finde en sådan hos det landsdækkende gulvfirma Gulvkanonen. Hos Gulvkanonen får du nogle af landets bedste priser på professionelt udført gulvafslibning – du kan læse mere på Gulvkanonen.dk

Posted in: gulvafslibning