Det svære valg med skiltebogstaver

By:

Hvordan skal man lige vælge ens skiltebogstaver?

Der er nemlig en god sjat at vælge imellem, tjek bare lige her nogle ud: https://nordiksign.dk/skilte-bogstaver/

Og man kan endda være heldig at få dem skræddersyet til ens behov, så hvordan vælger man lige de rette bogstaver?

Som det første skal man måle efter, om der er plads til at have dem hængende der, hvor man ønsker, de skal pryde stedet. Det kan være til en butiksfacade, en bar, beværtning, café, restaurant eller lignende.

Man kan sætte bogstaverne efter hinanden på en plade, så de tilsammen danner det ønskede ord, og så er det også nemmere at rotere dem, hvis man ønsker at skrive nogle andre ord med bogstaverne, end at man skal hen at købe et nyt skilt med fasttømrede bogstaver på.

Dog skal man så lige sikre sig, hvor man har de bogstaver hængende henne, så man let kan finde dem frem igen.

Men sørg også for at sætte dem godt op, så de ikke falder ned i et blæsevejr, en lettere storm, eller at nogle langfingrede personer bliver fristet til at snuppe et med hjem efter en bytur.

I sidstnævnte tilfælde kan det være smart at sætte bogstaverne så højt oppe, at personer ikke direkte kan nå dem, så de opgiver ævred hurtigt.

Hvis man virkelig skal gøre ens bogstaver personlige, så de passer sammen med for eksempel ens brand, så var det måske en idé, at man fik lavet skiltene efter den samme skrifttype, som man ellers benytter sig af i firmaet.

Selvom hvis denne skrifttype ikke var en, der fandtes i forvejen, så kan det ofte lade sig gøre at lave skiltene derefter.

Så for at opsummere:

– Enkeltvis bogstaver til udskiftning eller fastsat på plade.
– Hvor skal de hænge henne?
– Hæng dem højt nok op.

Ellers håber vi bare, at du får god glæde af dine skiltebogstaver!