Det er helt i orden, hvis du ikke er med på moden

17 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er næsten ikke noget mere sørgeligt, end når man ser en person, som der tydeligvis ikke kan finde ud af at følge med moden, som der desperat gør det alligevel.

Det kan være fordi, vedkommende er indbildsk, eller at personen gerne vil imponere nogle venner, men man snyder ikke særligt mange her, da man tydeligt kan se, at den er helt gal og kikset med, hvordan man forsøger at følge med moden.

Enten er man håbløst bagud, eller også vælger man de forkerte ting, som man får at vide, at der er in.
Man kan få fortalt, at det seneste nye er Julie Sandlau øreringe, og så vælger man at tro, at de andre tager fejl, så man køber noget helt andet – eller endnu være køber man sig et kopiprodukt, fordi man ikke har råd til andet, men man siger, det er den ægte vare. Igen narrer man ikke nogle her.

Mode

Kend dine begrænsninger med moden

Man har et helt forkvaklet syn på, hvad der er mode, fordi man tror, at man selv kan diktere den, men så meget er man slet, slet ikke inde i modebranchen til, at man kan have en medbestemmelse på den front, og det er man slet ikke kendt nok til heller at få en indflydelse på.

Det kan være, man tænker, det her er en vej til, at man kan blive kendt og berømt, at man begår sig med mode, men man forsøger bare alt for tydeligt at gøre sig klog på noget, som man ingen forstand har på.

Her ville det være meget bedre, hvis man bare stoppede og fandt noget, som man rent faktisk på ægte vis interesserede sig for, som man kunne fordybe sig i.

Det vil føles meget mere ægte for en selv, at man dykker ned i noget, som der rent faktisk tiltaler en, end at man forsøger at begejstre nogle andre med noget, man ikke ved noget om.

Flere Nyheder