Bestil gasflasker til erhvervsbrug online

By:

Har du en restaurant eller en cafe hvor der benyttes gas i forbindelse med tilberedning af maden – eller har du brug for en varig løsning i forbindelse med opvarmning af diverse industri emner? Så kan du med stor fordel vælge at benytte LPG eller BioLPG til disse formål.

Hvad er fordelene ved LPG?

LPG er en særdeles ren form for naturgas som primært består af propan. Da propan er et utroligt simpelt molekyle, som udelukkende består af kulstof og brint atomer, vil der stort set ikke danne sig rest produkter i form af sod, aske eller partikler ved forbrænding. Samtidig betyder propan molekylets enkle struktur at LPG har en meget høj brændværdi og dermed en ditto energi effektivitet.

Du får, med andre ord rigtig meget god og ren varme for pengene når du vælger LPG i forbindelse med såvel opvarmning som tilberedning af fødevarer. Og derfor er LPG velegnet som gas til private kunder såvel som til professionelle erhvervs kunder i såvel hotel og restaurations branchen som inden for produktion, industri og landbrug.

Hvad er BioLPG?

BioLPG er den miljø og klimamæssigt bæredygtigt fremstillede variant af LPG. BioLPG er fremstillet ved hjælp af biomasse anlæg. Biomasse består forstørstedelens vedkommende af madaffald, affald fra skovbrug og agerbrug samt vegetabilske olier. Da BioLPG har samme molekyle struktur og sammensætning som LPG, kan du uden problemer skifte imellem de to gas typer – der er faktisk ingen forskel ud over fremstillings metoden.

Hvorfor købe BioLPG eller BioLPG hos Primagaz?

Primagaz er en dansk forhandler af LPG og BioLPG. Når du vælger Primagaz som din leverandør af gas til din virksomhed handler du samtidig med det verdensomspændende firma SHV Energy som er førende leverandør af LPG i hele 28 lande. Læs meget mere om Primagaz og LPG, og bestil gasflasker her på primagaz.dk

Posted in: gasflaske