Anal dildoer til mænd

By:

Er du og din partner vild med anal stimulation, og har I fået lyst til at tage skridtet videre fra anal plugs til en mere kraftig stimulation? Så er en anal dildo til mænd et rigtig godt valg, og et af de frækkeste stykker sexlegetøj, du finder på markedet.

Fås i alle størrelser

Anal dildoer til mænd fås i alle størrelser, så det er først og fremmest et spørgsmål om, hvor øvet du eller din partner er. Er det den første dildo, I skal investere i, så kan I med fordel vælge en mindre model til at starte med. Vælg eventuelt en model, der er tynd i den ene ende og mere kraftig i den anden, så har I lidt at eksperimentere med.

Er det den helt store og fyldige model, I er på udkig efter, så kan det være en idé at købe en oppustelig dildo. For eksempel Fetish Fantasy Mega Ass Blaster, der er en af de største og vildeste dildoer i dette felt. Dildoen er velvoksen som udgangspunkt, og når den er ført ind i anus, kan du selv regulere, hvor meget den skal udvides. 

Mangler du stadig at finde det rigtige sted at købe din dildo, så tag et kig på belugi.dk, hvor du finder Nordens største udvalg af sexlegetøj, og hvor du får prisgaranti og 100 % diskretion ved levering.

Posted in: sexlegetøj